Jogi nyilatkozat

A www.abmarket.eu weboldalon közzétett információk és adatok a LUDUSPARK Kft. (székhelye: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. ) társaság szellemi tulajdonát képezik.

Ezen tartalmak kizárólag a Luduspark Kft. előzetes írásbelihozzájárulásával és a forrás pontos megjelölésével, változatlan formában kerülhetnek csak felhasználásra minden online és offline felületre és fórumra vonatkozóan.

A weboldalon tévesen szereplő információkból eredő károkért a Luduspark Kft. nem vállal felelősséget. A helytelennek vélt tartalomról kérjük, hogy a megadott elérhetőségeken tájékoztasson. Ennek alapján az eset felülvizsgálatra kerül. Téves tájékoztatás esetén a helyreigazítást haladéktalanul megtesszük.

A weboldalon feltüntetett információk a Luduspark Kft. részéről a hivatalos és friss információnak minősülnek.

A Luduspark Kft. nem garantálja, hogy a szolgáltatásokra vonatkozó leírások teljes körűek és pontosak.

A Luduspark Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát (elérhetőségek, szolgáltatások, leírások, stb.) bármikor módosíthassa.

Valamennyi, a regisztráció során megadott adatot bizalmasan kezelünk, kizárólag a az ügyféllel történő kapcsolattartás során használjuk, és jogosulatlan harmadik személy részére nem adjuk ki.

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK:
Accepted credit cards Payment gateway
Kártyás vásárlói tájékoztató  
Az oldalt a Diavox Kft. fejlesztette és tartja karban.